Кръчмата на Деси и Коце

Вчера ходих да видя новата придобивка на братчедката и мъжа и.
Взели са под наем една кръчма в Младост 4 и в момента я разработват.

Погледната отвън не изглежда нещо особенно –сградата е бивш трафопост и не изглежда някаква много красива или по-така.
Отвътре обаче всичко е подредено и изпипано в автентичен кръчмарски стил.
Има няколко маси на които без проблем могат да седнат 40-50 човека,а ако се сгъчкат сигурно и 80 ще се съберат.
По стените са сложени носии и различни типично битови предмети. Има и едно старо радио и един телевизор от най старите,които аз съм виждал. Изобщо кръчмата е доста уютна и топла.

Колкото до обслужването,не мисля,че има какво да се желае повече. Макар,че след няколкочасов работен ден на Деси не и е много весело,се отнася приветливо с клиентите и действа доста чевръсто.
Ако има малко клиенти,те могат да си изберат дали предпочитат музика или телевизор,а при желание могат да кажат и какъв вид музика искат.

Асортимента от напитки е доста голям,а от храна включва предимно скара и аламинути. Имат много готини ликьорчета. Кюфтетата са по-големи от стандартните поне според мен,за останалото нямам наблюдения.

Мястото е добро –близко до спирка на 305 и практически е залепена за блок 413 на Младост. На мен ми е удобно и като транспорт до вкъщи –сле 15 минути пеша се стига до билата и от там си хващам 76 до Стрелбище.

Какво още. А да –приемат резервации за празници –рожденни дни,абитуриентски балове изобщо всичко което се сетите.

Като цяло ако ви се ходи някъде да хапнете и пийнете в непретенциозна кръчмарска обстановка и ви се разхожда до младост,то това е мястото.

2 comments to Кръчмата на Деси и Коце

  • Тошко,де да го знаех това малко по-рано! Вчера една съдържателка на ресторантче такъв тон ми държа,че се чудех дали да не анулирам резервацията…

  • Ами вече го знаеш. Ако си наблизо можеш да отидеш някой ден и да го пробваш да видиш дали ти е по вкуса.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href=""title=""><abbr title=""><acronym title=""><b><blockquote cite=""><cite><code><del datetime=""><em><i><q cite=""><s><strike><strong>