A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 03.10.2009г.

Днеска станах рано. Ама наестина рано.
Взех си един душ и се разходих до Александър невски.
Успях да стигна съвсем на време в 7:30.
Събрахме се малко по малко и към осем часа тръгнахме към Банско с колегите.
Пътя продължи около два часа и половина, в които успях да дремна мъничко.
Отидохме в хотела и много експедитивно се настанихме.
Един час се моткахме. Някои дори си взеха басейн.
Повечето се настанихме в заведенията и си говорихме.
В дванадесет часа дружно се изнесохме към ресторанта.
Обяда беше на блок маса (иначе казано шведска маса). Много уважавам шведите за тази измислица. Хапнахме добре и се разпръснахме насам натам.
Аз отидох да дремна един два часа.
След това си взех вана и се насочих към първия етаж да търся останалите.
Покибичих малко при картите. Помотках се и дойде време да вечеряме.
Вечерята беше отново на шведска маса. Много добро решение. Забелязал съм, че обикновенно на фирмени партита вечерята се прави с куверт. В смисъл, че се поръчва манджа за всички, сервитьорите носят първо второ и трето и изобщо обстановката става доста седяща и леко официална. Също така обикновенно манджата когато се поръчва в чинии нещо не е в нужното количество. А как да танцуваш ако не заредиш преди това?! Да оставим настрана, че когато се работи със сервитьори, всичко се случва много бавно. Докато дойде следващата част и ти отново си огладнял.

Та освен хапване и музика бяха поканили някакъв актьор. БЕше много забавен. Ще питам за името и ще го напиша ако не забравя.

Към дванадесет часа дружно се изнесохме към автобуса. Откара ни до бара, където продължихме да танцуваме и да пием. Аз пих някакво уиски вечерта, и сякаш ми понесе – в смисъл, че сутринта като изключим лекото разстройство, се чувствах мнага добре, а самата вечер така и не се почувствах пиян. Може и да беше защото доста добре бях подложил с манджа, но факт.

Партито беше много добро. Казвам го като човек, който от десет години ходи по фирмени партита. До сега не съм издържал до три часа сутринта преди да реша, че каквото и да става си тръгвам.

Та да – към три и половина се прибрах в хотела и легнах да спя.

Leave a Reply