A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 24.03.2007г.

Днеска се видяхме с Ники за около час.
Говорихме си много неща – за предстоящата тройка на Есенс, за живота, за екипа който се оформя, за това кой какъв характер има. Абе готино си прекарах.
След това минах през Славейков и си купих приказките от 1001 нощ, ама едно много старо идздание. Вечерта когато пак минах от там видях това издание което Gregg-а явно е имал предвид, но реших, че ще си го взема следващия месец.
Обадих се на Дени и докато прочета първата приказка тя се появи на Орлов мост.
Първо ходихме до mr.Bricolage, а след това до Метро и ТехноМаркет.
В бриколаж Дени почти си хареса бюро, а аз така и не можах да намеря това което търся. Нищо – утре ще се разходя из магазините и железариите наоколо.
В Метро Дени отказа да влезне, но аз се поразходих малко и между дрегото дегустирах някакво ново шоколадово нещо – не го запомних как се казва, но беше вкусно.
В ТехноМаркета общо взето харесахме едно миниатюрно фритюрниче и една клавиатура.
Но и двете не ги взехме – аз фритюрник не искам, а на Дени не и трябва, а пък клавиатурата не и се намери опаковката. Като резултат Дени си взе няколко диска и дълбоко разочарована от обслужването се зарече повече да не стъпва там.
На връщане минахме през Славейков, откъдето Дени си купи безжична мишка и клавиатура (Да и е честито), а след това и десетина книги. Нещо се обясняваше на продавача, че похарчила една заплата за книги, но не беше съвсем така.
Ами до тук толкова 🙂

3 comments to Усмивките на вселената 24.03.2007г.

  • Е все пак на уточних, чия заплата 🙂

  • Тодор Чолаков

    Ти си програмист и на теб не ти е простено такова нещо – когато изрчино не е посочен друг обект при извикването на метода се подразбира this

  • Освен това думите ми бяха хайде да тръгваме че ще похарча една заплата 🙂

Leave a Reply