A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 25.03.2007г.

Днеска съм много доволен и от себе си и от вселената.
От себе си защото свърших някои неща, които планирам от две седмици :
Най после си купих и си сложих дръжките на шкафчетата. много добре станаха.
Едното щкафче имаше нужда от лека корекция на дупката, но и то стана много добре.
Току що пък направих два кекса – един за себе си и един за екипа на същността. Е от моя може би ще отделя малко да занеса и на колегите, но това ще реша в последствие.

От вселената съм доволен пък, защото ми организира две срещи и една покупка.
Покупката бяха същите тези дръжки за шкафчета, които все не мога да намеря. Е намерих ги най-после в една железария наблизо. А ходих да ги търся чак до бриколаж и метро тези дни.
Едната среща беше с малката Дени – вчера тя ми се беше обадила да ми каже, че няма да се видим и на мен ми беше много странно, тъй като си го бях поръчал на вселената, но реших, че като не иска, не мога нищо да направя. Сутринта станах и тръгнах на пазар към 10:30, като по някое време се усетих, че съм си забравил телефона вкъщи. Приключих със железарските покупки и без да бързам се върнах вкъщи … точно в 11:30. Оказа се, че преди по малко от минута Дени ми е звъняла и се уговорихме в крайна сметка да се видим.
Другата ми среща беше с Данчо и Кремена, които по стечение на обстоятелствата се оказаха в Южния Парк на една крачка разстояние така да се каже.

Ми това е от мен за днеска 🙂

Leave a Reply