A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 25.05.2007г.

Човек предполага, господ разполага е казал народът.
или иначе казано
К`ва я милихме к`ва стана тя.
Плановете ми за днеска бяха да отида по магазините за обувки да си харесам обувки за планина. Обаче ми се обади Надя на чичо Динко да ме помоли да и помогна нещо с компютъра и като резултат до 16ч стоях да оправям компютър.
Ходих до единия магазин де и след това се видяхме с кака Събина, но тя твърдо отказа да ходим да гледаме третия магазин (до втория я изнудих да дойде).
След това ходихме до нашата Билла да понапазаруваме зъ съботната баница и си взехме едни полуготови спагети от Билата. И решихме да минем праз вкъщи да ги сготвим и изядем и след това да я изпратя да тях. И тъкмо готвим спагетите и ми се обажда малката Дени и вика “Тодоре хайде да ходим на дискотека” а на мен ми се ходеше от много време и се съгласих. Изядохме спагетите със Събина, изпратих я до някъде и с бърз ход се придвъжих към съдебната палата. Ходихме в Енигма като резултат след едночасово обикаляне и стояхме да към 4 часа сутринта. Беше мнооого готина и си прекарах страхотно 🙂

Leave a Reply