A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Сватба в Пловдив

…. или как когато Мохамед не иска да дойде при планината, планината идва при него.

Както някои от вас знаят, а други не, ми се наложи да посетя в началото на седмицата едно небезизвестно със стачните си действия лечебно заведение. Въпреки уверенията на някои доктори, че ще ми клъцнат задника и след това, ще си ходя вкъщи, всъщност ме задържаха два дни и половина.

Та във вторник се обажда Стоян да пита дали ще ме изписват. След като му обясних, че няма изгледи да е днеска, той се паникьоса, че излизал в отпуска, а трябвало да обсъдим дизайна на един проект. След кратко обсъждане му предложих да ми дойдат на свиждане с листчета и химикалчета.
Към четири часа благополучно пристигнаха (Стоян, Тони и Стефан) и в продължение на един час обсъждахме на една пейка дизайн на проект.
На следващия ден говорих с Тони и тя ми разказа нейните перипетии по този случай.

Стоян и пратил съобщение от вида “Хайде да ходим на свиждане на Тошко в Пирогов, че трябва да обсъждаме нещо важно по проекта”
На което тя отговорила “Ама Тошко в пловдив ли ще се жени?” (хайде да ходим на сватба на Тошко в Пловдив….)
Стоян: “?!!!?”
След повторно прочитане тя установила, че става дума за свиждане, а не за сватба (не били компютри, а компоти), но все още се чудила защо в Пловдив. Заразпитвала там колегите от нейната стая и стигнали до няколко вероятни извода защо бих предпочел Пловдив пред София.
Приготвила си тя раничката с водата и листчето и тръгнала самоотвержено със Стоян и Стефан към Пловдив. Обаче те не завили към паркинга да се качат на някоя кола. И спокойно си се развявали по малките улички без да бързат. Чак след няколко минути тя се усетила, че явно е ставало дума за Пирогов, а не за Пловдив (и не сме ги изнесли, а са ни ги върнали).
Та затова беше една ухилена през цялото вбеме докато обсъждахме нещата.

Колкото за престоя ми там мога да кажа и хубави и лоши неща.
Докторите са готини и някакви свежари такива.
Атмосферата и духът на хората са на ниво, въпреки че някои от тях бяха по-тежко болни.

Искам много специално да благодаря на всички които ме посетиха и се грежеха за мен през тези два дни. Особенно специални благодарности на Боряна, Лили и Дени. Особенно без Боряна щях да умра от глад там.

Пижамите са под всяка критика, но чаршафите са малко по-добре.

Рецептите за храната са взети от филма “Матрицата”.

Leave a Reply