A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Ура

След няколко часа ходене по мъките, най после успях да го направя този блог. Не мога да ги разбера тези хора – за всяко нещо си има конфигурационен файл, и трябва да правиш някакви щури магии, докато подкараш нещата. За сметка на това е забавно. На мене до сега рядко ми се е налагало да се занимавам с уеб сървъри и всеки път ми отнема по много време докато ги наглася. Ама така е докато се уча. Като за полунощен пост никак не е зле 🙂

5 comments to Ура

  • denyamber

    Ха да ти е честито! 🙂
    сега си чакам да видя колко често ще се има статийки 🙂
    Нали знаеш – “Какво ми се оплакваш, нямаш ли си блог? “

  • Ами не знам и аз.
    Всъщност в първата статия исках да обясня защо избщо се заех с този блог, но в 12 часа през нощта нещо ме мързеше.
    Естествено първата причина е, че ми харесва Дневникът на Племето и от известно време ми се мотка идеята в главата, че и аз трябва да си оправя собствената страничка, ако ще и да не е точно под формата на блог.
    Това което ми пречеше е, че всъщност рядко смятам нещо за толкова ценно, че да го напиша на всеослушание така да се каже.
    Другото е, че никога не съм смятал че съм в състояние да пиша толкова интересно и забавно.
    Та стигнахме до същественото.
    Оня ден погледнах старата си страничка в hit.bg и се зачетох и стигнах до извода, че съм я написал доста интересно и забавно … преди повече от 5 години.
    И реших, че след като тогава съм можел, значи и сега мога.
    Тогава … защо не?
    И така – ДОБРЕ ДОШЛИ

  • Покорно благодаря. За първи път прочитам, че някой толкова много харесал скромния ми блог, че решил да направи свой… Странно. Направо не го вярвам.
    Иначе честито.
    А за подкарването – ми на мен ми отне точно 15 минути бе Тошко. Заедно с upload-а…

  • Честито, скъпи Тошко.
    Хиляди поздрави и пожелания само хубави неща да имаш да споделяш.

  • Ами явно аз съм го подкарал по трудния начин 🙂
    Не ми се чуди – аз съм свикнал с глезотиите на УинБоза-та и не мога да преглътна да се занимавам с конфигуриране на текстови файлове. Всъщност повече време ми отне настройването на PHP-то и уеб сървъра. Аз ползвам IIS, а в инсталацията на PHP пишеше да не вземам готов инсталър, а да си го настроя ръчно. Което и направих за 2-3 часа. Все още не съм подкарал кирилица – за WordPress кирилица намерих за 1.5 но за 2.0 не съм открил още. Реших, че като няма, значи няма да се мъча да търся. Ще си я преведа сам – колко му е. Остават ми още около 900 записа от общо 1300.

Leave a Reply