A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

IE и FireFox или отношението към живота

На тези мисли ме наведи нещо което направих пред малко. Вкъщи в момента е леко хладно и аз реших, че не се чувствам комфортно и отидох да си взема една дебела фланела от гардероба.

Действие напълно логично и понятно.

Но то ме наведе на някои мои мисли за живота. Преди например изобщо не бих се замислил, че ми е студено и мога да направя нещо по въпроса. Евентуално на следващия ден щях да се сетя и да си сменя дрехите. А идеи от рода да си сложа чехли, да си облека фланела и т.н. – изобщо нямаше да ми се навъртят в главата.

Та явно съм се променил в това отношение – по мое виждане към по-добро.

Та в това отношение мога да се сравнявам с IE и FireFox. Преди трудно се поддавах на промени, дори и на такива неща като промяна на сезонното облекло, и не се грижех за себе си особенно. Всичко ставаше трудно и бавно, а и аз нямах желание да опитвам нови неща.

В момента мога по-скоро да се сравня с FireFox – грижа се за себе си повече и когато имам нужда от нещо (плъгин) отивам и си го вземам, а не чакам следваща версия. Малко повече съм склонен към експерименти и промени. Включително и имам поддръжка на нови скинове, някои от които са много добри. При това смея да твърдя, че функционалността не е пострадала.

Та за това идеше реч.

Leave a Reply