A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Цветове 01.10.2006

Тука са снимките от събитието. специално съм им намалил размерите за да се зарежда по-бързо страницата.

Повечето от участничките са снимани заедно със дрейпове(парцалчета за определяне на цветовете) в техните цветове. Ефектът, особенно ако госпожицата е леко начервисана с подходящо червило, е абсолютно потресаващ. Все пак и хубаво да се има в предвид, че цветовете на монитора са различни от цветовете на реалния живот, така че понякога не изглеждат, чак толкова добре колкото е било в действителност. При други обстоятелства не бих наблягал на това, но в случая говорим за цветове, нали? Или нещо пак не съм разбрал.

Ето ги и инструментите с които се извършва това чудо :

Тези парцалчета се слагат под лицето на участника така, че да се вижда ясно как се съчетават със тена на кожата. Идеята е, когато погледнете човека като му е сложен дадения цвят, да изпъква самия човек, а не цветът. Освен това дадения цвят не бива да променя цвета на кожата на лицето (това нещо преди да го видя в действие и аз не можех да схвана за какво става въпрос, така че ако нещо не разбирате, не се притеснявайте – нормално е)

Следват участниците, на които бяха правени “цветове”

Боряна :

Дануша :

Дени :

Райна :

А това тука са хората които провеждат курса:

Лили :

Тя в момента се обучава да прави този курс но съвсем скоро ще си издържи изпита и ще стане майстор.

Светла :

В интерес на истината нейния статус ми е малко неясен. Едно е сигурно – тя е човекът който съхранява материалите за курса – табла, дрейпове, инструкции и така нататък.

Естествено освен духовни потребности, човек има и материални такива. И докато за първия вид се погрижиха Лили и Светла, за вторите се погрижиха една торта, една пица и огромно количество палачинки.

Не мога да не изтъкна ръководната и съществена роля която изиграх пи правенето на тортата. Изобщо напоследък ставам голям майстор на сладките неща.

Този път обаче Дени ми иззе инициативата при пицата и палачинките.

Естествено всички останали също вземаха дейно участие в готвенето – рязане, мазане, украсяване, стъргане и така нататък.

Резултатите бяха страхотни и много вкусни. Ето и няколко снимки.

Тортата :

Лично аз съм много доволен от партито и бих желал отново да се повтори 🙂