A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 30.10.2008г.

Днеска си сложих свястна карта на гърция на телефона. Отне ми доста време и в резултат все пак имам българска и гръцка карта на едно място. С търсене по адрес и всички екстри. Вечерта с Дениамбър ходихме на кино. Много приятно си изкарахме. Гледахме Макс Пийн. Много готин екшън ако си падате по подобни.

По […]

Усмивките на вселената 29.10.2008г.

Днеска ходихме на кино с Нели. Цвета също трябваше да дойде по план, ама тя имаше среща за нейния бизнес и като резултат се оказахме само двамата с Нели. Но филма беше много готин – триизмерен с хитри ефекти. абе супер. Много съм доволен.

Сглобяеми паркинги

Защо не правят сглобяеми паркинги се чудя? Във фирмата има 30-тина коли които едвам се разминават. Час по час някой като трябва да отпушва другарчетата. Сега гледах в интернет, че някаква фирма е предлагала миналата година подобни решения. И толкова. В страницата им нищо не се споменава. Няма го при продуктите им. И в интернет […]

Усмивките на вселената 28.10.2008г.

Днеска със Сашка ходихме на кино. Гледахме праведно убийство. Криминален филм. Готин беше. Иначе съм добре. Малко отпаднал следсеминарно, но иначе ок. Вечерта си легнах рано след леко неуспешен опит да си оправя душа. Нищо де.

Усмивките на вселената 27.10.2008г.

Днеска беше последен ден на семинара “към същността”. Имаше интересни упражнения. Общо взето се забавлявахме. Към един часа семинарът свърши. В смисъл, че се прибрах вкъщи. Мотото на семинара беше – Слез от луната. Докладвам, че мисията приключи успешно

Приземихме се на на втората планета от звездната система Сириус Б. Планетата се характеризира с разнообразна […]

Усмивките на вселената 26.10.2008г.

Днеска основната част от семинара приключи. Имахме готино завършване, на което дойдоха доста хора. Потанцувахме и добре се забавлявахме. Много съм доволен След това ходихме с част от участниците на О!Шипка и този път нямахме процеси.

Усмивките на вселената 25.10.2008г.

Днеска общо взето добре си изкарахме на семинара. Правихме вина и негодувание. Семинаристите вървят уверено напред. На обяд имахме разни процеси в О!Шипка. Абе готино беше 🙂

Усмивките на вселената 24.10.2008г.

Днеска отново ядох долу – храната не е зле, но собственика нещо не ме кефи. Иначе беше забавно. Вечерта отново на семинар. Довършвах осветлението – интересно е, че всичко работи. много съм добър. Иначе семинарът си върви. Асистентите сме много доволни.

Усмивките на вселената 23.10.2008г.

Днеска беше първия ден от Есенс. провежда се в една зала с много картини по стените. Готино е, само този пич дето ни дава залата, да не беше такъв идиот. Екипа е супер. Семинаристите също. Семинарът поне според нас върви много добре. Ми това е от мен всъщност.

Усмивките на вселената 22.10.2008г.

Днеска слагах малко вратички на шкафчетата в кухнята. За малко се уплаших, че миялнятя пак не ще да се отваря. Но се оправи де. Вечерта се видях с Лили и поговорихме. Абе добре си изкарах.