A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 25.06.2009г.

Днеска ходих на една събитие на VMWare. Много приятно беше. Даже си спечелих фланелка. Говорихме си с колегите – оказа се, че много народ познавам. Вечерта ходихме на кръчма с еикпа от последния семинар. Абе доволен съм. Хубав ден беше.

Усмивките на вселената 24.06.2009г.

Днеска беше спокоен и лежерен ден.

Усмивките на вселената 23.06.2009г.

Днеска беше много вълнуващ ден. Видяхме се с Цвета за малко в една сладкарница. След това се видяхме с Митко,Райна и Боряна на пица и на края ходих на концерта на Поли в студентски град. Много готино си изкарах навсякъде.

Усмивките на вселената 22.06.2009г.

Днеска си купих билетче до Сливен.

Усмивките на вселената 21.06.2009г.

Днеска беше много скучен ден. Абе толкоз скучен, че просто нямаше накъде. Добре че изрових една книжка от библиотеката – Алергия към магия. Много весела. Доволен съм.

Усмивките на вселената 20.06.2009г.

Днеска ходихме с Дени да гледаме елекроуреди за новата и къща. Почти харесахме. Бях с една червена тениска и много се забавлявах, защото хората постоянно ме бъркаха с продавачите в Технополис. След това се прибрах вкъщи към четири часа и си почивах.

Усмивките на вселената 19.06.2009г.

Днеска беше с нищо не забележим ден.

Формула 1

Още от ученическите си години съм почитател на формула едно и въпреки че на последък нямам възможност да гледам състезанията често, не пропускам да следя новините около този спорт. След смъртта на Аертон Сена ми направи впечатление, че правилата почнаха много често да се променят. Първоначално започнаха да налагат ограничения в автомобилите с идеята да […]

Усмивките на вселената 19.06.2009г.

Днеска беше малко скучен, но за сметка на това спокоен ден. Поръчах на Gigamarket да ми донесат три бутилки O’Sheas та ще сме заредени с пиене следващите месеци.

Усмивките на вселената 18.06.2009г.

Днеска беше някакъв много спокоен ден. Видяхме се вечерта с Лили и и купихме лаптоп (най после. От два месеца го купува този лаптоп) Много готина машинка. Лекичка, има си всичко. връзва се с телефона без проблеми. Ще трябва да се поинсталира малко, но не е проблем. Успяхме даже да се вържем с интернет през […]