LR –козметика и не само

Както някои вече са чули тези дни се включих към мрежата на разпространение на тази фирма.
Аз до сега търговия не съм въртял,ама пък човек от всичко трябва да опита. А пък и не мога да загубя нищо от цялата работа.
Та вчера реших,че като един многоуважаем сътрудник,следва поне малко да съм запознат с продуктите на фирмата. И тъй като ме мързеше да стана от леглото и да си взема някоя готина книжка,седнах да им разгледам каталога.
Ако човек слуша това което му разправят по презентациите,остава с впечатлението,че фирмата произвежда само парфюми,мазила и шампоани. И то най-вече за жени. След едно по подробно разглеждане на каталога обаче установих,че имат доста неща за мъже –афтършейв-ове,мъжки серии парфюми,пяна за бръснене (това може да се води унисекс,защото съм чувал че и някои жени се бръснат и то не само брадите),кремчета за крака и други подобни. Не обърнах внимание,защото нямам този проблем,но съм 90% сигурен,че имат и шампоан против оплешивяване. Има също и наистина унисекс неща –шампоани,разни гелове от Алое за пиене (Това Алое много ги впечатлява нещо,имат цяла серия кремове които съдържат огромен процент –над 50% –Алое вера. Някои казват,че е супер,други че са алергични,трети че зависи от обработката. Аз по необходимост решавам,че всички са прави).
Това което мен лично ме впечатли обаче беше,че имат и сухи супи и разтворими напитки. Неща от рода на шейковете Банан,Ягодка и т.н. Следващия път като си поръчвам нещо,ще си поръчам от тях –аз козметика рядко ползвам,но пък да хапвам и пийвам сладко много обичам.
Имат и разни аксесоари май –Лили си поръча пила за нокти от там. Трябва да я видя за какво иде реч,ако става за изпиляване на краищата на печатни платки,може и аз да си взема и даже да взема една и за татко.

Та това за продуктите –според хората които разбират си струват парите,въпреки че са скъпички,а някои от тези хора работят по телевизиите и са пробвали почти всичко,което го има на пазара,така че им вярвам.

Та за продуктите им толкова.
Интерсна на мен ми се видя идеята за работа с тях. Разпространението им е базирано на MLM идеята (Multi Level Marketing). Тоест не продават по магазини,а създават мрежа от сътрудници и всеки сътрудник получава бонус процент от оборота на мрежата под него. Така както гледам системата,тя е доста справедлива,като дори хората от най-долното ниво печелят достатъчно и не се ощетяват. А и няма голяма възможност да се загуби нещо –ако си купиш козметика за себе си със първата поръчка,дори нищо друго да не купиш или продадеш,можеш да си я използваш. А с малко продажби (наистина малко) си избиваш разходите.

Ами това е от мене. Вече знаете,че се занимавам и с това,така че ако имате интерес да си купите нещо или дори да разгледате мострите,пуснете една коментарче тук и аз ще ви драсна e-mail да се разберем.
Аз лично предпочитам да намеря сътрудници отколкото клиенти,тъй като за търговец не е ясно доколко ставам,та ако някой има интерес да се занимава с тази дейност също да пусне едно коментарче.
В това отношение предимството е,че фирмата е от 1-2 месеца в българия и все още има място за всички 🙂

206 comments to LR –козметика и не само

 • анонимен

  Самият факт,че хората говорят,че идеята за МЛМ трябва да се представи от зарибен,за да ти се изясни,е вече подозрителен.
  Нещо като “ако не вярваш,няма да разбереш”.

  “Вярата”в случая е,че няма нищо нередно да зарибиш твои хора да си купят стартов пакет и да зарибяват други хора да си купят стартов пакет.

  Получава се хранителна верига,която по същността си е такава,че не може да доведе до друго освен това малка част от хора да спечелят,а много голяма част да изгубят.

  Погледнете статията за Multi-level marketing в английската уикипедия. Цитират се статистически данни от редица известни вестници. Изглежда че 90% от дистрибуторите не печелят достатъчно,за да се издържат. По-голямата част са и на загуба. Но това няма да се случи на Вас,нали? Вие сте от избраните Ентусиазирани? С подобен ентусиазъм кучето се покатерва на гърба на връстника си. Чувал съм хората да посочват колко милионери са направили тези компании –дори и в България.. Е,това е лоша новина –колкото повече милионери има,толкова по-малко за Вас остава. Бързайте да скочите на гърба на приятелите си,за да не се окаже,че някой ще ви превари!

  Не забравяйте,че “активът”за един е “пасив”за друг. Няма актив,който да се реализира без да стане пасив за някой друг. Замислете си откъде идват парите на LR! Не се ли сещате какво има предимно в мрежата от тях? И с какво се опитват да ни впечатлят техните представители? С възможността да станем дистрибутори и ние. Това е основното,което продават.

  Колкото и да не Ви се вярва,те печелят преди всичко от стартовите пакети.

  Поздрави

 • Бела

  Така,и аз бях сътрудник доста време,всичко е манипулация. Не мисля,че продуктите им са качествени,както ги изкарват:най-качествените от всички- НЕ,нито пък ми излиза по-евтино от колкото да пазарувам в магазина или аптека. Мога да кажа,че аз винаги съм ползвала медицинска козметика,скъпи пасти за зъби всичко на ниво,но извинете ме…ама ЛР нито са по-качествени,нито по-евтини! Парфюмите им са нетрайни- гарантирам го,защото аз ползвам скъп и оригинален вносен парфюм и знам какво е качество. Не стават,просто това е една пълна глупост,не се лъжете хора,наистина,недейте! Замислете се само,защо на презентациите Ви говорят 1 час как може да сте богат,да сте здрав,да сте щастлив,а не говорят направо по темата -промиват ни мозъците! Да си продават стоката,да са живи и здрави и баламите хора да им помагат! Айде….

 • анонимен

  Страно наистина,как вербуват хората и как ги залъгват ?!За малко и аз да втъна ,но се поразрових в нета и се отказах.Всичко е толкова лесно и достъпно ,че чак да се чудиш как хората не са започнали само с това да се занимават ,до момента в които трябва да си закупиш стартов пакет и ужас!!!300лв за стартов пакет на фона на тази криза и стегнация ,колкото и да са чудесни и вълшебни техните продукти мисля че не си заслужават !Които мисли че ще забогатаее да деиства ,но ако може да сподели на нас невярващите …………

 • измама голяма маикаи мрса на тези които са били садрудници ведна га проверат да неса и взели ли4ните дани и да иам заеми на тчжно име там е измама та хора

 • Здравейте бих искал да ви представя една алтернатива на LR която е напълно безплатна!!! не е нужно да купувате стартови пакети да изнудвате приятелите си познатите си да влагат пари в “бизнеса”не изисква както каза един от коментаторите да се качвате на гърба на приятелите си можете да се регистрирате тук signup(.)wazzub(.)info/?lrRef=b2b5f ще получите писмо с линк за верификация на имеила както е при всяка стандартна регистрация и след потвърждаването му ще можете да влезнете в профилната си страница а като начало можете да прочетете малко повече информация страницата ми във Фейсбук WazzUB-Bulgaria
  искренно ви съветвам да побързате крайният срок за регистрация е 9 април след това никога повече няма да съществува такава възможност
  Уважаеми бъдещи и настоящи WAZZUB потребители

  Има някои хора,които не са убедени,че бизнес модела на WAZZUB е в състояние да генерира достатъчно финансови постъпления за да може да плаща стотици хиляди или дори милиони на своите членовете. Някои от тях твърдят,че са напълно на ясно точно какво сме планирали да направим (или да не направим),а сега те даже дават мнение как и защо ние трябва да се провалим.

  С тази статия ще ви кажа как точно WAZZUB ще печели пари след старта и защо ние ще можен да плащаме на всички наши членове които са се регистрирали преди официалния стартна. По на долу Вие ще намерите отговорите на следните въпроси:

  1. Защо е WAZZUB е в състояние да обещае печалба на акция за всеки регистрирал се преди старта член без да иска пари и без да изисква да се извършва каквато и да е работа след старта?

  2. Защо няма никакъв проблем,дори ако 10 милиона потребители се присъединят към WAZZUB преди старта на 9 април ?

  3. Има ли равен шанс за всички членове,дори за тези които се присъединят към WAZZUB малко преди да се започне да се печелят пари с WAZZUB?

  4. Колко реалистично е да се печелят $ 1 на $ ФАКТОР на месец след старта?

  5. Как ще може WAZZUB да обработва милиони плащания на месец?

  6. Защо някой ще иска да се стане член на WAZZUB след старта,ако няма да печели пари?

  И така ето отговорите нина тези въпроси!

  1. Защо е WAZZUB е в състояние да обещае печалба на акция за всеки регистрирал се преди старта член без да иска пари и без изисква да се извършва каквато и да е работа след старта?

  WAZZUB е първият в света безплатен ФЕНОМЕНАЛЕН модел за печелене на пари ние решихме че е по добре да разпределяме нашата печалбата. Вместо да инвестираме милиони $ $ $ за насърчаване на сайта ни,след пускането на пазара,ние ще споделяме печалбите си с всички членове,които се присъединиха WAZZUB безплатно,преди старта.

  Има само 2 задължения,които регистрираните потребители трябва да изпълнят да бъдат квалифицирани за плащания:имате нужда от най-малко 3 членове в личната ви WAZZUB група/семейство и второто условие,вие трябва да зададете WAZZUB като наална страница във вашия браузер (след стартирането),толкова дълго колкото желаете да получавате плащания тоест ще получавате пари само и единствено ако ващият HOME PAGE e вашата WAZUUB страница

  WAZZUB ще заплащат 50% от печалбата си на своите квалифицирани преди старта членове. Ако има малка печалба,ще има само малки плащания;
  ако има по-голяма печалба плащанията ще бъдат по-големи. Никога няма риск
  WAZZUB да има да плащат повече пари на членовете които са регистрирани преди старта ,отколкото те са спечелили.

  В повечето други възможности за бизнес,членове са принудени да плащат за членство,такса или да заплаят на някой регистриран потребител такса за да бъдат включени във мрежата. Често парите,които топ потребителите печелят не са от “реален”бизнес,а тяхната печалба се генерира от това,което техните връзки надолу по мрежата,са платили от джоба си.

  WAZZUB е различен!,В WAZZUB никой потребител не трябва да заплаща никакви такси за да бъде квалифициран за плащания и не се изискват никакви такси за използватнето на WAZZUB страницата като начална страница (точно като никой не трябва да плаща на Google за използването на търсачката или Facebook за откриване на профил). Парите които WAZZUB ще плаща на своите членове,са стредства генерирани от реален бизнес. Ще има реклами,показвани на членовете на тяхната началната страница и там ще бъдат покзват специални оферти предоставени изключително за WAZZUB потребители в партньорство с някои от най известните търговски марки в света.

  Просто казано,WAZZUB извършва същата дейност,като стотици хиляди
  други уебсайтове,които предлагат безплатни услуги и те печелят пари чрез реклама,търговски и партньорски програми.

  Потребителите регистрирани преди старта са силно заинтересовани,колкото се може повече потребители да използват безплатните услуги на WAZZUB,защото печалбите ще бъдат по-високи,така че те няма да спрат да разпространяват реклами за WAZZUB дори и след старта. Колкото повече потребители се регистрират преди старта на WAZZUB,и се квалифицират за плащания,толкова повече хора ще насърчават разпространението на WAZZUB след старта.

  2. Защо мяма никакъв проблем,дори ако 10 милиона потребители се присъединят към WAZZUB преди старта на 9 април ?

  Има повече от 2 милиарда потребители,свързани към Интернет. Глобални играчи Подобно на Google или Facebook привлякоха до 1 милиард уникални потребителина,основната калкулация на WAZZUB ($ 1 печалба акции за $ ФАКТОР) се базира на брой потребители равен на 10 пъти повече регистрирани уникални потребители,отколкото преди старта. Ако ние имаме 10 милиона регистрирани потребители преди старта нашата цел ще бъде да достигнем до 100 млн. регистрирани уникални потребители на страницата ни.
  Това ще бъде само 5% от всички интернет потребители,и далеч по-малко в сравнение с глобалните играчи и много други сайтове,с други думи,всичко това е възможно,дори ако 95% от всички Интернет потребители никога да не чуят за WAZZUB.
  Със сигурност тези числа не са лесни за достигане,но е напълно реалистично при положение че още преди старта разполагаме с армия от 10 милиона реални потребители които ще имат интерес да се добавят нови и мови поребители след старта

  3. Има ли равен шанс за членовете ,които се присъединят към WAZZUB малко преди да се започне да се печелят пари с WAZZUB?

  Има много хора така наречените “хейтъри”,които казват че това е заблуда Или дори “Това е пирамида!”,Когато чуят за нашето предстартово предложение. Техният главен аргумент е аргумент:“Ако имате нужда от 3-ма членове във вашата лична WAZZUB мрежа за да се класирате за плащания,ще има само малцина класирани членове и орди от неуспели да се класират,особено тези,които са се присъединили малко преди старта. Те никога няма да имат шанс да се класират! ”

  Е,никой от тези хеитъри дори не ни попита как ще се справим с тази ситуация …

  Въпреки това,тук е нашият отговор:

  Всеки един потребител регистриран преди старта ще може да се класира за плащания поради една проста причина:

  С края на предстартовия период и пускането на бета версията на уебсайта на 9 април портите се затварят и от този момент на татък за в бъдеще нито един нов потребител никога повече няма да има уникалната възможност да стане наш партньор и да участва в разпределението на печалбата.
  Но …за още 3 седмици,всички нови членове,които се присъединяват след старта все още ще повишават $ ФАКТОРА на потребителите които са ги поканили. и сега,ето го момента на истината
  ГОЛЯМАТА ТАЙНА Е ”СЛЕД СТАРТА НОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ НЯМА ДА ПРИТЕЖАВАТ $ФАКТОР !!!!

  Разбрахте ли? Всеки един потребител регистриран преди старта ще може да се класира за плащания като привлича своите 3-ма или повече нови члена/потребители на неговата мрежа,без да “генрира ”нови партньори с
  $ФАКТОР,защото след старта,за НОВИ членове,$ ФАКТОР
  няма да съшествува НИКОГА ПОВЕЧЕ !!!
  А сега си представете как броя на потребителите ни ще нараства,когато милионите ни членове регистрирани преди старта започнат рекламират нашата “перфектна начална страница”по време на този 3-седмичен период. Не забравяйте,че това е техният последен шанс да си повишат личният $ фактор,за да получат по-високи плащания …

  Сега оставяме на вас да прецените:Заблуда лие? Нелоялно ли е ? –Честно ли е? –Или това е най-справедливата система за която сте чували?

  4. Колко реалистично е да се печелят $ 1 на $ ФАКТОР на месец след старта?

  Нека бъдем честни,за месец АПРИЛ това е много нереалистично. Ние ще стартираме нашата бета версия на 9 април и там вероятно ще има много бъгове,които трябва да бъдат поправени;
  Ето защо ние го наричаме “Бета старта”. Май и Юни,ще бъде двата наистина важни за нас месеца те са необходими за подобряване на нашата система и да се добавят все повече и повече функции които биха се харесали на потребителите ни. Така че ние очакваме Юли да бъде първия месец,през койте да достигне печалба най-малко $ 1 на $ ФАКТОР.
  Нека направим един поглед в бъдещето:Може да се случи,че все повече и повече потребители започнат да ползват нашия сайт като начална страница ако това е наистина полезна за тях? Да,това е напърно реалистично!
  Но да погледнем…къде е границата? –100 милиона? –200 милиона? –500 милиона? 1 милиард?

  Нека разгледаме един пример:да речем че WAZZUB има регистрирани 5 милиона потребители преди старта и за 5 години 500 милиона потребители решат да използват нашите услуги. Това би довело до изплащане на $10 на $ФАКТОР. Дори и преди старта член с супер-малък $фактор от 3 ще получи $ 30 на месец –и за какво точно?

  О,даааа…,той е поканил безплатно 1,2 или 3 приятели,познати или колеги да се присъединят към WAZZUB –преди 5 години!!!

  Естествено съществува и възможност никога да не постигнем тези числа но,кой знае …Google започна като малка компания,Facebook също започна като малка университетска страница но въпреки малките си размери при старта те станаха глобални играчи.
  И едно нещо е абсолютно сигурно,
  НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ Е УСПЯЛ ДА ПРИВЛЕЧЕ МИЛИОНИ ПОТРЕБИТЕЛИ ОЩЕ ПРЕДИ ДА СТАРТИРА!

  5. Как ще WAZZUB да обработва милиони плащания на месец?

  WAZZUB ще използва,автоматизирани системи за плащания,за да плаща на своите членове. За една автоматична система няма никакво значение дали има сто,хиляда или един милион плащания,които да се обработят.

  6. Защо някой ще иска да се стане член на WAZZUB след старта,ако няма да печели пари?

  Можете да зададете същия въпрос на Facebook. Защо трябва все повече и повече хора се присъединяват към Facebook? Facebook вече има 800 милиона потребители,които могат да достигнат 1 млрд. може би още тази година. Нито Забележете нито един от тези членове не получава пари от Facebook,но те се присъединят. Защо? Тъй като Facebook е полезен за тях.

  WAZZUB ще бъде ПОЛЕЗЕН на потребителите си също. Представете си следното:

  Стартиране на интернет браузъра и се окажете на перфектното началната страница. Налице е мощна търсачка,последните новини точно на тези теми,от които вие се интересувате,съобщения от приятелите и семейството си,най-добрите сделки в интернет и полезни връзки към любимите ви уебсайтове. Представете си,че получавате ценни подаръци и бонуси,просто за използване на този мощен инструмент като ваша лична начална страница.

  На 9 април 2012 г. ще стартираме нашата страница с артистична визия и патентован уеб сайт и ние знаем,че нашите шотребители ще я обичат!

  Ако не сте убедени,или ако знаете за някоя по-добра възможност,ние ви пожелаваме всичко най-добро с бъдещите си бизнес.
  За всички останали,ние бихме искали да кажем:

  Добре дошли в Семейството на WAZZUB !

  С мисъл за успех,

  Ваш WAZZUB

 • krasimira

  Бих искала да знам това поредната измама ли е в българия ?
  защото се чудя да ли да се хвана ,но първо събирам информация.