A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 30.03.2009г.

Днеска бях на работа. На връщане ходих до Стройко и се видях с Камелия отново. Не намерих нищо ново в сравнение с оня ден, но все пак беше готино. На връщане от там минах през Фантастикото и си взех месо за шишчета. Изпекох го в тигана и стана за чудо и приказ. Оправих си интернета, […]

Усмивките на вселената 29.03.2009г.

Днеска сутринта ходихме с Валя да изпращаме Герганчето. След това се прибрах вкъщи и тъй като заваля не излизах никъде, въпреки че се канех да ходя до стройкото. Имах някакви проблеми с интернета, които се решиха по някое време. След това ходих на гости на Дени. Върнах се относително навреме и се наспах доста стабилно.

[…]

Усмивките на вселената 28.03.2009г.

Днеска беше невероятно готин ден. Към обяд дойдоха Валя и Гергана на гости и ядохме торта. След това ходихме на Стройкото, където намерихме Камелия и доста се забавлявахме. на самото стройко имаше доста интересни неща и аз лично съм хвърлил око на някои от тях. След това ходихме до Сити Центъра от където си купих […]

Усмивките на вселената 27.03.2009г.

Днеска бях на работа. По свърших известно количество. Върнах се вкъщи и довърших тортата за утре. Много вкусна изглежда – с маслен крем, банани, ананас и кайсии и така нататъка. Абе направо супер. Направих и надпис “добре дошли”. С този шприц си е съвсем друга работа това с надписите. Ми това за днес.

Усмивките на вселената 26.03.2009г.

Днеска с Дени пътувахме заедно към Сливен. Сдобих се с ново поло. И задигнах на майка единия шприц С майка и татко вечерта играхме карти. Видях се с как Мариана. Поздравих Юлето за рожденния ден.

[…]

Усмивките на вселената 25.03.2009г.

Днеска се уредих да обучавам един нов човек в екипа. Иначе деня до ранния следобед си вървеше много добре. Вечерта имахме среща на семинара. Малко бавно вървят нещата. Купих билети за Сливен за утре сутринта за мен и за братовчедката. Ами сякаш това е.

[…]

Банките се жалват от лоши кредити

В Investor.bg попаднах на статия със заглавие “Лошите кредити на българските банки със 117% ръст до 1,65 млрд. лв.”.

Направи ми силно впечатление следния абзац : Влошаването на кредитните портфейли на банките започва през декември 2008 г. През ноември ръстът на лошите кредити на месечна база е само 0,44%. Следва ръст от 9,64% през декември, […]

Усмивките на вселената 24.03.2009г.

Днеска се видях за мако с Теодора. Уж щяхме да ходим на някаква медитация, но нещо ме отказа като резултат. След това ходих да видя малката Дени. Прибрах се вкъщи преди дванайсет и успях да се наспя отново подобаващо. Добре е и това да се случва от време на време.

Усмивките на вселената 23.03.2009г.

Днеска ми беше много заспал ден. Абсолютно заспал така да се каже. Добре, че вечерта нямах никакви излизания. Прибрах се вкъщи и се трупясах на леглото и спах до сутринта.

Усмивките на вселената 22.03.2009г.

Днеска ходих на “потоци пари” отново. Уж щяхме да се виждаме с Борис, но нещо не се разбрахме. На потоците ни караха тези които сме играли вече да обясняваме теорията на по-новите. След самите потоци ходихме на рожден ден на Деси от есенс в едно клубче в Борово Беше с маски и беше много забавно. […]