A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 29.06.2008г.

Днеска почистих относително добре вкъщи. Пуснах няколко перални, изчистих кухнята и останалите стаи. Трябваше да мина и с прахосмукачка, но не стигнах до нея. Както и да е – вече не ме е страх да влизам в кухнята. Че доста я бях занемарил. Вечерта ходихме със Стефчо и Митко да гледаме мача. Даже Снежа дойде. […]

Електроенергия

В тази статия се споменават 2500 мегавата нови мощности от вятърни електроцентрали, които желаят да се присъединят към електропреносната мрежа. По спомените ми от училище АЕЦ козлодуй има 6 реактора като четири са с мощност 400 мегавата и два с мощност 1000 мегавата. При положение, че сме спрели четири реактора по 400 мегавата, сме загубили […]

Усмивките на вселената 28.06.2008г.

Днешния ден започна както обичайно напоследък с ходене на работа. Отидох и до обяд оправих няколко бъга да се радва Марина и да не каже, че помагам само на Велизар. След това ходих до Пикадили за едно пилешко бутче. След това хванах първия тролей и отидох да видя дали ще мога да си намеря зарядно […]

Зарядно за GSM на слънчеви батерии

От два три месеца насам съм тръгнал да ровя за такава джаджа. Намерих в два три форума да се споменава, но никъде по магазините я няма. Първо естествено проверих по големите магазини за мобилни телефони. Логично беше там да се намери такова нещо. Все пак понякога телефоните не издържат на дългата употреба, контактите не винаги […]

Усмивките на вселената 27.06.2008г.

Днеска беше тежък ден. Сутринта най-после сложиха вратата. Отне им до обяд, за да я направят. На отиване към работа видях Надя и се разбрахме да се видим утре. Оправих няколко бъга. Вечерта срещнах Митко Димов и си поговорихме с него. Абе забавно беше.

Усмивките на вселената 26.06.2008г.

Днеска денят беше белязан от вратата. Слагахме врата на хола в новия апартамент. Оказа се, че дупката е по-малка. Вечерта виках майстора да я разшири. Опитах се да замъкна Нели на караоке, но не успях. Прибрах се вкъщи и пътяом си взех сладолед за награда.

Усмивките на вселената 25.06.2008г.

Днеска поработих малко. Нафикснахме още малко бъгове с колегите. Вечерта си се прибрах кротко вкъщи

Усмивките на вселената 24.06.2008г.

Последните бъгове отлетяха нанякъде. Версията излезна. Вечерта ходихме с колеги от екипа да хапнем и да пийнем по случай версията. След това с Велизар ходихме на караоке. Останалите нещо не се навиха. Нищо. Аз си прекарах добре.

Усмивките на вселената 23.06.2008г.

Днеска е последния напън за версията. Утре приключваме. Фикснахме бая бъгове. Излизат все още тук таме, но много внимателно и страхливо се оглеждат дали някой няма да ги стъпче преди още да са излезнали. Всеки случай съм доволен от деня.

Усмивките на вселената 22.06.2008г.

Неделята отново работен ден по всички параграфи. До четири часа в работата и след това ходих да къртим в апартамента, че ще слагаме една врата. Вечерта се видяхме с лили. Ами това е за днеска. Спи ми се. Не искам BJE.