A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 22.02.2010г.

Днеска оправях брандинга на продукта и се занимавах с някакви японски файлове. По този повод се чух с Лили от Просист да даде някои идеи с какво може да се редактират. Вечерта ходих на гости на Дениамбър с колелото. Пътя до там е около 18 минути. Утре ще ходя да си купувам предна спирачка. Легнах […]

Усмивките на вселената 21.02.2010г.

Днеска поразичствах вкъщи след именния ден. Мотках се общо взето. Вечерта хапвах пиле с картофи, щото кюфтетата почти свършиха. Общо взето беше спокоен и приятен ден.

Усмивките на вселената 20.02.2010г.

Днеска имах имен ден. С майка готвихме сутринта. Направихме доста кюфтета и два кекса. На обяд дойдоха Илиана и приятеля и (това е една моя братовчедка с която не се познавах до сега). Също така дойдоха Кремена и баба Бина. Всички си тръгнаха към три часа следобед. Към четири часа дойде Петя. Малко по късно […]

Усмивките на вселената 19.02.2010г.

Днеска и новата гума се спука. или по точно се сцепи. Връщах се два часа с автобуса. Пропуснах танците. Вечерта лепих гуми. Ами това беше сякаш.

Усмивките на вселената 18.02.2010г.

Днеска накарах майка да ми купи вътрешна гума за колелото. Голяма емоция беше, но се справи. Даже взе и лепенки. Вечерта имахме екипна вечеря. Много приятно беше.

Усмивките на вселената 17.02.2010г.

Днеска ходих на танци вечерта. Канех се да се прибера по околовръстното но спуках гума. Върнах се все пак успешно на прибежки вкъщи. На танците танцувахме в кръг- много странно. Ами това за сега от мене.

Усмивките на вселената 16.02.2010г.

Днеска оправях бъгове в работата. Майка и баба ми дойдоха на гости вечерта. Майка се пробва да чисти вкъщи. Чакам да видя кога ще се предаде. Надявам се да не откачи преди това.

Усмивките на вселената 15.02.2010г.

Днеска майка и баба ми идваха на гости. Говорихме си с майка. Хапнахме добре разни домашни вкусотии. Майка се опитва да подреди в апартамента, ама то мисията е невъзможна. Изобщо като цяло деня беше добър.

Усмивките на вселената 14.02.2010г.

Днеска се върнах от пловдив. След това ходих на гости на малката Дени за 2-3 часа. Играхме на някаква странна игра с някакви дървета и съкровищя. Чудя се дали не може да се направи на компютъра? След това се прибрах вкъщи. Минах през магазина за продукти преди това. Канех се да направя един кекс, но […]

Усмивките на вселената 13.02.2010г.

Днеска ходих до Пловдив. Там ходих да гледам за сандъци във Фландрия-Антик, ама нямаше такъв какъвто ми трябваше. Намерих Конрад-а в Пловдив и разглеждах малко. Към обяд отидох на гости на вуйчови. Играхме си с малкото братовчедче и си изкарах много готино. Учих се да карам радиоуправляем вертолет. Вуйчо ми обясни каква е разликата между […]