A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 25.02.2009г.

Днеска нафикснах доста бъгове в работата. Купих си лимонада, че отдавна не бях пил. Вечерта имахме асистентска среща на Essence. Огромен екип сме – 30-40 човека. Познавам и съм асистирал с почти всички от тях. Много готино беше. И семинарът ще е много готин. Наели са огромна зала. Абе супер ще е. И правилата ме […]

Усмивките на вселената 24.02.2009г.

Днескае ден за почивка – няма семинари, няма нищо. В работата поработих малко, а вечерта се видяхме с малката Дени. Ходихме на китайски, а след това на една игрална зала. На мен ми беше забавно, но тя май скучаеше. Прибрах се относително рано и се надявам днеска да се наспя добре.

Усмивките на вселената 23.02.2009г.

Днеска семинарът свърши. Готино беше, но и много изморително. Прибрах се някъде към 12ч. Иначе в работата също свърших разни неща. Доволен съм 🙂

Панелки vs. ново строителство

Напоследък все по-често почнаха да излизат статии как панелките трябвало да поевтиняват и българина да купува качествено ново строителство и как не било нормално цените на панелните жилища от преди 30-40 години да са наравно с тези на току що построените.

По този повод реших и аз да се изкажа по въпроса.

Да приемем, че […]

Усмивките на вселената 22.02.2009г.

Днеска семинарствахме. Имаше добър купон вечерта, който продължи до рано, така, че в 23ч си бях вкъщи. Говорихме си с бъдито за банките и кредитната криза и кое как е. Абе много готино си прекарах.

Усмивките на вселената 21.02.2009г.

Днеска цял ден бяхме на семинар. Всичко все още върви добре. Движим се напред. Вечерта ходих на рожден ден на Дени. Другата Дени също беше там. оказа се, че имаше и някакъв колега на баща ми, но това го разбрахме по-късно.

Усмивките на вселената 20.02.2009г.

Днеска беше ден за семинар отново. Групата се движи добре и всички сме доволни. Играта отново я загубиха, но това да им е проблема. иначе всичко върви леко и спокойно. Дениамбър си взе нотариалния акт, а малката Дени има рожден ден. Да им е честито и на двете.

Усмивките на вселената 19.02.2009г.

Днеска беше първия ден от семинара. Имах доста емоции с водата, защото казаха, че ще дойдат рано, а още не бяха дошли бидоните. Иначе семинара върви плавно и спокойно и всичко е много добре.

Усмивките на вселената 18.02.2009г.

Днеска вечерта имахме асистентска среща. Беше много приятно. Натоварихме всички материали, така, че да не се налага утре да се ходи пак до офиса. Вечерта ходх на гости на Брент да пием вино. Приятно беше.

Усмивките на вселената 17.02.2009г.

Днес се чух с Деси – подготвяше менюто за кръчмата. Чаках да ми домъкнат една книжка, но не се случи. Дени си подписа сделката за апартамента. Изобщо – хубав ден.