A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената – 28.05.2010г.

Днеска имахме ходихме на кръчма с Анна, Юлето и техни приятели. Запознах се с някакъв пич, който бил член на Менса. Разказвахме с него вицове до 23ч през нощта. Много забавно беше и много добре си изкарах. Лилето се сети, че предния път наемателите ни ги намериха от една фирма AnriEstate, та се свърза отново […]

Усмивките на вселената – 27.05.2010г.

Днеска имахме интересен Dev-meeting в работата. Чухме се с Лилето – най после е минала през топлофикацията. Вечерта се обадих и на Миленка да я видя дали е взела рутера. Ами това е сякаш. Хубав и спокоен ден беше.

Усмивките на вселената – 26.05.2010г.

Днеска си пуснах документите за нов паспорт, че нали Юлето има намерение да ни разкара до Русия за няколко дни. Минах неочаквано бързо – за по-малко от два часа си пуснах документите, при положение, че както ми обясниха, обикновенно ставало за поне три. Иначе системата им е доста интересна за пръстовите отпечатъци и снимките. И […]

Усмивките на вселената – 25.05.2010г.

Днеска оправях малко бъгове в работата. Вечерта се видяхме с Миленка да и търсим рутер. Не си купи веднага, но така са жените с компютрите – трудно избират от първия път и трудно се доверяват. Но пък това не е мой проблем нали. Минах да видя как стои въпроса с паспортите и утре ще си […]

Усмивките на вселената – 24.05.2010г.

Днеска целия ден го изкарах по срещи. След като станах към 11часа, в един бях пред мола на стамболийски и там се видяхме с Гинка и Юлето. Говорихме си, пихме какао, изобщо много добре си изкарахме. След това се видяхме с малката Дени за три четири часа – поразходихме се, седяхме в една градинка и […]

Усмивките на вселената – 23.05.2010г.

Днеска семинарът продължи. На връщане от семинара, част от асистентите ходихме на кръчма близо до панчерево. Там също се заформиха едни интересни процеси. Прибрах се и си легнах раничко и този път си отспах.

[…]

Усмивките на вселената – 22.05.2010г.

Днеска беше втория ден от семинара. Много движение, много забавление, изобщо беше супер.

[…]

Усмивките на вселената – 21.05.2010г.

Днеска беше първия семинарен ден. Денят мина много весело, спокойно и изобщо приятно. За разлика от друг път, когато си тръгнах вечерта не бях сериозно уморен. Сготвих за утре и си легнах почти навреме.

Усмивките на вселената – 20.05.2010г.

Днеска четох книжките от поредицата за Абхорсен. Много готино четиво. Вечерта си легнах рано, че утре сутринта работа ни чака. Тоест семинара започва.

Усмивките на вселената – 19.05.2010г.

Днеска ни беше последната асистентска среща преди семинара. Марин се похвали, че му се родило бебе. Менис и Гинка вече са в България, подготвяхме багажите, които ще ни трябват за семинара, изобщо много весело беше.