A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 28.06.2008г.

Днешния ден започна както обичайно напоследък с ходене на работа. Отидох и до обяд оправих няколко бъга да се радва Марина и да не каже, че помагам само на Велизар.
След това ходих до Пикадили за едно пилешко бутче.
След това хванах първия тролей и отидох да видя дали ще мога да си намеря зарядно на слънчеви батерии.
На връщане минах през Бриколаж да проверя дали може да се намери нещо подходяхо за вратата в апартамента. Не намерих сякаш.
След това отидох на орлов мост където имахме среща с Надя да караме водни колелета. Докато чаках подписах една подписка за спиране на строежите в Иракли и получих ценна информация за състоянието там.
Предложиха ми дори да членувам в новосвормираща се Зелена партия. Трябва да им видя страницата и да преценя по въпроса. По принцип до сега не съм се занимавал с политика, но от това което ми каза момичето не останах въодушевен.
Когато се сформира партия става въпрос за политика. А политиката има малко общо с хармонията, с природата и с всеобщата радост. За сметка на това, когато една партия евентуално влезне в парламента (ако не иска да влезне в парламента защо изобщо се сформира?) тя трябва да има отношение не само по въпросите на природата и хармонията между хората, но също така и за здравеопазването, финансите, данъците, границите, правосъдието, външната политика, отношенията с другите местни и чуждестранни партии и така нататъка. За това партиите сформирани около конкретна конюнктурна идея, колкото и благородна да е тя, но без ясна програма какво ще правят когато влезнат във властта нямаг големи шансове за успех.
Както и да е. Отплеснах се от темата.
С Надя карахме водно колело и успяхме да колелокрушираме. В смисъл, че по средата на езерото ни се развали руля и ние имахме възможност да покажем как наистина се работи в екип. Благодарение на това успяхме да направим две пълни обиколки на езерото и се върнахме навреме и без чужда помощ.
След това се разходихме из борисовата градина и дори послушахме соийския духов оркестър които доста хубаво свириха на сцената в борисовата градина.
Разделихме се и аз се прибрах към осем часа вкъщи щастлив и доволен от изминалия ден.

Leave a Reply