A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 17.01.2009г.

Сутринта за разгрявка почнах с леко редене на пъзел.
До обяд го бях приключил и тръгнах към Дениамбър да и нося подаръка за нова година.
Тъкмо бях излезнал и ми се обади Теодора да ме пита дали да си купува някакъв ляптоп. Звучеше ми добра сделка и я посъветвах да го вземе.
След това пък не бях минал и 200 метра и някаква кола спря до мен и почна да ми бибипка. Оказаха се Галя и Младен. Казахме си здравей здрасти и се разбрахме да се видим другата седмица.
След това отидох до Дениамбър. Дадох и подаръка и седнах да преинсталирам Windows-а на компютъра на майка и. След много зор успях да спася всичко и да инсталирам наново.
На връщане изпратих Дени до народния театър, където тя щеше да гледа пигмалион.
Аз продължих към вкъщи, като пътьом се отбих през City Center-a да видя дали работи магазинчето за тигани. Работеше. Там ми се случи нещо много забавно.
Влизам аз и разглеждам тиганите, а през това време някакви господа са задяват с продавачките. Та явно искаха да купят едната (много красива девойка между другото – одобрявам избора им), а другата обясняваше, че струвала 5000 английски лири. Единия господин се съгласи. След това най-неочаквано се обърнаха към мен дали бих дал повече. Естествено веднага се включих в играта и заявих, че определено бих дал повече и така цената стана 6000. Господинът прие да вдигне до 6500, но каза че не ще така да купи котка в чувал и помоли продавачката да се завърти малко така, че да я огледа все пак отвсякъде. И тука се почна едно пазарене, защото тя без прожектори не искаше да се върти, а пък ние нямахме прожектори под ръка и така общо взето сделката пропадна.
Но беше много забавно де.
Вечерта, тъй като отмъкнах малко книги от Дени, четох “Звездна Сянка” от Сергей Лукяненко. Много хубава книжка.
Та това е за днес от мен

Leave a Reply