A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 26.11.2006г.

Денят започна добре.
Събудих се към 7 и двайсет с усещането, че съм се успал. Тъкмо се бях наканил да ставам да се къпя и се сетих, че сме неделя и мога да полежа спокойно още малко. Все пак към 8 и нещо станах изкъпах се и тръгнах към Галя. Бяхме се уговорили да и отида на гости днеска.

Преинсталирах и Windows 98. Ей не съм забравил как стават тези неща. След обяд се обади Лили и се видахме и с нея за два три часа.

Вечерта тъксмо се канех да пиша усмивките, с идеята, че повече нищо интересно няма да ми се случе и ми се обади татко, да ми каже, че по-другата седмица ще идва сам или със Симеон да ми слагат плочките на банята.

Реших да пробвам тая игра дето Даниел я беше похвалил – IceWindDale. Още не мога да я схвана нещо. Тъкмо си направих героя и тръгнах да обикалям из градчето, и някакво момче ми каза, че го нападнали някакви чудовища. Отидох да ги видя и докато се усетя какво става те ме убиха. Странна игра.

А, да. Днеска си направих диетична вечеря. А именно – кюфтета с пържени картофи. Ще кажете какво му е диетчното пък на това. Слушайте и ще разберете.
Реши бай ви тошо да вечеря кюфтета. за тази цел отиде до близкото представителство на търговска верига Фантастико и си купи едно пакетче народна кайма за скара. Върна се бай ви Тодор и що да види – олиото свършило! Ми сега? И тогава ми дойде гениалната идея. Сложих кюфтетата в тигана и го захлюпих с капака. Както се и очакваше, когато кюфтетата се изпържиха (в собствен сос) в тигана остана мазнина на дъното. По същата технология сложих и картофите. Станаха по-скоро печени отколкото пържени, но аз не съм претенциозен. Та вечерята е диетична щото не съм ползвал никаква мазнина освен тази която си идво с продуктите. Кажете после, че не съм гениален.

Ами това за днеска.

Leave a Reply