A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 25.12.2006г.

Здравейте приятели.
Днеска е коледа.
По-голямата част от деня отново прекарах в обучение на родителите ми как да инсталират Windows.
Ходихме на пазар по едно време и си намерих кран за банята и си купих нови дънки.
Значи ето така се пазарува (да снаете, ако не знаете) влизам аз в битака и там десетки сергии с дънки. Погледнах на ляво и на сергията там имаше някакви шарени дънки. Възкликнах “Ебасси кича” и тръгнах надясно спрях се на първата сергия и видях едни чисто черни дънки. Викам “Тези ще са”. Премерих ги и докато нашите се осаферят аз вече ги бях премерил и ги плащах. Татко се сети, че не е заключил колата, а аз и майка тръгнахме за кранове. Имаше две сергии, на които продаваха такива неща и на едната намерих това което търсих. Даже се обадих на бебе Лили и се разбрахме да взема и на нея.
В къщи си направихме пица. Друго нещо си е домашната пица – препечена и леко мазна отдолу като пирожка, с много неща отгоре, абе изобщо вкуснотия.
След обяд майка и баба правиха тиквеник – пръсти да си оближеш. Но и аз ще се науча и ще видите вие 🙂

Ами какво друго – току що ми се обади Дени иси поговорихме кой как прекарва коледата.

Аз до преди малко гледах Сам в къщи – този фил сигурно 4-5 пъти сам го гледал и винаги ми е нинтересен. Проста си е класика в жанра.

Ами това за днес от мен. Лека ви нощ.

Leave a Reply