A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 21.01.2007г.

Днеска правих торта – с маслено ванилен крем, домашно правени блатове, банани, ябъ лки праскови, шоколад и така нататъка. Стана страхотна.
След това водих Велина да види къде е Южния парк и има ли той почва у нас.
Почва се оказа, че има предостатъчно – даже ми полепна по обувките.
По пътя срещнах Марина от кариокето и Лъчо и Галя от есенс.
Вечерта пък Велина се разготви и направи манджа с месо.
А да – сутринта правих палачинки. Обаче ги сбърках малко. Не знам защо живея с мисълта, че белия прах в големия буркан е брашно. Та брашното от пакета ми свърши и реших да ползвам това от буркана. Слагам аз малко, слагам още – не ще да загъства. Чак на края на буркана се усетих да пробвам какво е това. Оказа се пудра захар. Ми сега? Триста грама пудра захар не ми се изхвърлят, но пък без брашно палачинки няма да станат. Купих брашно и долях до необходимата гъстота. Станаха палачинки, обаче трябва да се ядат само с масло, щото са с embedded пудра захар така да се каже. Зор беше самото правене, но се забавлявах.
Вечерта играх на съквартирантката ми едни от любимите ми упражнения от Есенс – обяснението за проблемите и обяснението за обищанията и ангажиментите.
Та така – готин ден беше днеска.

Leave a Reply