A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Стар адрес

Много съм доволен от ViewPoint – оправиха ми компютъра за нула време и изобщо не се чува вентилатора в момента, въпреки че очевидно работи.
По този повод е възстановен стария адрес на страничката ми и в блиските 48 часа тя ще бъде видима както преди.

Все пак въпросът какво да правя от тук нататък остава. Човекът от сервиза каза, че вентилатора е сдал багажа, и пастата между процесора и радиатора е станала на прах.

Тоест така както аз го разбирам, не е хубаво да се оставя лаптопа постоянно включен. Тоест търсенето на решение за друг компютър остава. Все пак трябва да преценя какво искам – хубава машина за около 400 лева или машина на старо за 55.

Ще питате каква ще е тази хубава машина за 400 лева – ами все пак един сървър няма нужда от много неща в себе си – видеокарта не му трябва и монитор, освен в редките случаи, когато се прецака нещо сериозно. Тъй като ще е на Линукс не му трябва и много мощност – за какво му е само за уеб и мейл сървър.

Та все пак – ако някой има идея за тази цел какъв компютър би ми свършил работа, ще съм благодарен за идеите.

Leave a Reply