A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 23.03.2007г.

Днеска отново мернах Моника.
Това е една моя позната от Есенс, с която наскоро се оказа, че сме съседи по квартал и се засичаме сутрин на спирката.
На отиване до работа си пуснах тото. Този път си избрах специални числа, та дано спечеля.
На обяд Боряна най после отново се присъедини към компанията.
Вечерта бих малко на джаги.
Днеска Стоян ми съобщи, че съм избран да асистирам на още един колега.
До сега си говорихме с Дени по телефона – за екипите, за това как човек е добре да се отнася с колегите си така, че всички да са ок и така нататъка.
Преди малко попаднах на два коментара към мои статии.
Стана ми интересно, че има хора които си дават зор да прочетат моите произведения, при положение, че често давам съвсем малко информация от ежедневието си, а напоследък рядко пиша допълнителни статии освен “усмивките”.
Единия коментар обаче ми стана много неприятен и директно го изтрих. Нямам нищо против някой да има лично мнение (дори и отрицателно), за това което правя, но не мога да приема някой да дава оценки на мене като личност, без да ме познава и очевидно да се опитва да се заяжда с мен. Тук грубото, невъзпитано и агресивно държание не се толерира – ако някой иска да си изразява простотията, моля да пробва някъде другаде. А и никого не задължавам да ме чете – това тук е прозорец към моя свят – който иска гледа, който не иска да гледа на някъде другъде – аз толкова мога да предложа.
Лека нощ 🙂

Leave a Reply