A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 05.05.2007г.

Днеска беше наситен със събития ден.
Станах относително късно с идеята, че имам време за всичко.
А всичко означаваше : да напазарувам, да направя една торта, да изчистя вкъщи, да се погрижа за себе си и в 13ч. да посрещам гости.
Нещата тръгнаха добре в началото – станах, отидох по магазините, свърших това-онова и се върнах вкъщи.
Започнах да правя блата на тортата – включих печката в началото и почнах да правя тестото докато се загрее. Като свърших с тестото с отработено движение хвърлих блата във фурната и … замръзнах от учудване – фурната беше студена като камък. Оказа се, че не само фурната, но и котлоните не работят.
Ами сега?
Да я нося на поправка – не знам къде, а и ми трябва спешно. Все пак съм поканил хората на парти с готвене.
И реших. Аз мъж ли съм или лукова глава (учените още спорят по въпроса де) и се захванах да си оправя печката. Отне ми около час, но като резултат печката отново работи.
Изхвърлих тестото, направих ново и го метнах във фурната.
За по малко от половин час измих пода навсякъде и подредих къщата. Оказва се, че ми е необходимо много малко време за поддържане на реда вкъщи – просто не сядам да го направя.
В два часа почнаха да ми идват гости.
Готвихме си грах.
Говорихме си.
Учихме се да виждаме аурите на хората и да комуникираме енергийно с тях.
След това към 19ч изпратих всички и извиках кака събина на разходка.
Водих я до руското посолство с идеята да и покажа градинката на Петър Дънов, но беше затворено. За сметка на това минахме покрай замъкът от приказките. Това е един комплекс, целия покрит с дърворезба и много красив. Докато си говорехме със събина, към нас се приближи човекът който в момента живее в къщата до него. Оказа се, че от скоро е тука и че е инжинер-реставратор и ще се пробва да пооправи комплекса. Говорихме доста дълго с него и каза, че ще можем дори да влезнем тези дни да разгледаме отвътре. Може би другата седмица ще го направя.

Спомена и нещо друго – че може този комплекс да бъде обявен за паметник на културата. Но за да се направи такова нещо, е необходима известна обществена подкрепа. Аз лично смятам идеята за добра, така, че ако някой може да популяризира това място или да помогне по някакъв начин, така че това да се случи, нека отиде и да види за какво става въпрос. Мястото е наистина уникално и въпреки, че в момента е занемарено, е много красиво. Намира се в самия край на Ловния парк, срещу рускуто посолство. Отидете, вижте и ако можете подкрепете инициативата. Особенно, ако този човек наистина пачне да се грижи и да го реставрира това място, то ще стане наистина невероятно.

Leave a Reply