A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Сън в Лятна нощ

Или почти лятна.
Късно пролетна да го кажем.
Това е един сън който съм сънувал 3 пъти като броим днеска.
В съня си първия път бях дете.
И бях попаднал в някакъв хамбар или нещо от сорта. и горе на стената имаше някаква дупка.
Аз се промуших през дупката и попаднах в огромна зала.
След това в другия и край имаше още една и в нейния край имаше още една.
Последното всъщност не беше зала, а по-малка стая в която имаше пияно.
И нещо друго много специално, което не мога да си спомня но явно много ме е впечатлило – може би човек или призрак. Да, мисля, че първия път беше някакаъв възрастен човек, а днеска беше призрак.
След като си поиграх малко си тръгнах по друг път. Озовах се в някаква натурия или нещо от сорта. Или склад за инструменти. Слезнах по някаквъ паянтова стълба и си отидох вкъщи след това.

Втория път като сънувах този сън се качих през дупката, но не открих залите и човека, а открих една огромна библиотека. С много книги. На три етажа и беше отворена специално за мен.

И сега когато сънувах за трети път вече бях възрастен човек и реших да мина по пътя наобратно. Някак си бях прекалено голям за да мина през дупката в хамбара и за това минах през натурията. След това обаче намерих залите. И там имаше и други хора. Когато стигнах третата зала там имаше едно черно призрачно наметало (в смисъл, че с него като се облечеш приличаш на призрак), но сякаш имаше и истински призрак, който отлетя при хората когато отворих вратата. Всъщност не разбрах как свърши този сън и откъде се върнах и дали се върнах.

Интересното е, че сега като го пиша това и си мисля, че всъщност тези сънища са много различни, но когато се събудих сутринта се усещах, сякаш това е просто един и същи сън в различни варианти. И сякаш втория път не съм успял да намеря това вълшебно място където съм бил първия и сега, като съм пораснал съм го потърсил отново итози път съм успял.

Много е странно.

Leave a Reply