A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 28.10.2006г.

Здравейте отново,

нямах време днеска да напиша нищо повече, но ми се случиха интересни неща де.

Деня започна с леко олежаване – тъй като спах при братовчедите нямаше как да стана в седем часа сутринта. И полежах малко докато останалите се размърдаха.

След това гледахме с Даниела и Деси пчеличката Мая. Това детско съм го гледал когато аз бях по-малко дете. Но все още ми харесва.

Завзех компютъра от Тони и направих конфигурация на братовчедката за 1200 лева. Най-после и те да си купят готин компютър. След това ходихме до JAR да им го поръчаме. Във вторник ще им е готов.

След това ходих до Лили. Тя се оказа, че с бебе Ева се канят да ходят на разходка до дружбенското езеро.. Ходихме заедно и взехме пътьом Мария. Тя е един много ядосан фламбоянт в момента и не е добре да и се изпречваш на пътя.

Накрая се върнахме с Лили, минахме за малко през моето вкъщи и взехме някаква нейна приятелка която живее до нас и отидохме пак накъм Лили. Приказвахме си много добре и гледахме някакъв филм за някаква американска война – май патриотът се казваше. Хванахме го по средата, но беше интересен.

И накрая ме докараха тук с колата същите тези приятели на Лили.

Доволен съм от днешния ден 🙂

Leave a Reply