A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 01.11.2006г.

Пише ви член кореспондента на днешния ден – Тодор.

Нивото на река Дунав в сантиметри е както следва …

Пак нещо се обърках. Карай.

Та сутринта се изстрелях от братовчедите в 7 и нещо и си направих една разходка около час и нещо до работата.

В работата свърших доста неща и ми останаха още малко. В крак с времето съм за сега, така че всичко е наред.

Ходих след работа да си направя профилактичен преглед – всичко ми е наред според докторката. Беше много интересно – слагаха ми разни смукала по тялото и щипки по ръцете и краката и имаше една машинка дето правише пиу, пиу дзззз. Слушаха ме съ слушалки по гърдите и накрая за капак ми убодоха пръста с една игла и сложиха една капка кръв в една друга машинка на която се джиткат разни цифрички и изглежда почти като джисием. Накрая лекарката ми даде да си подпиша смъртната присъда ли беше, оставката ли беше, и подписах – де ще ходя. Та така.

Тук е момента да се оплача от колегите – когато се върнах в работата в 18:40 вече нямаше никой на джагите и нямаше с кой да поиграя.

След това си направих нещо като миш-маш вкъщи за вечеря и се заех с някои от нещата които отлагам вече доста време.

А именно – преместих пъзела върху по-голяма мушама и наредих частите на съответните им места. вече си личи донякъде какво ще става. Междувременно наредих двайсетина парчета.

След това свалих счупената част от стъклото на прозореца на пъзелната и утре или вдругиден ще извикам стъклар.

Отидох в банята и премерих тръбата на канала – 10см в диаметър. Реших да проверя какво става отдолу и о чудо – точно там където би трябвало да бъде разклонението си има разклонение. Вярно, че е малко, а не голямо но това да ми е проблема – въпросът е че тръбата няма да се налага да се реже, а просто ще се извади едното разклонение и ще се сложи другото. Единствения проблем е, че за целта ще трябва да се разбие стената под мивката и се чудя дали да се занимавам с това сега.
Ми това е май от мен за днес. Лека нощ 🙂

Leave a Reply