A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Промяната – научно наблюдение

Забелязвали ли сте как започват промените в хората около нас?

Например много жени когато искат да променят нещо в живота си почват с прическата. Отрязват си косата, боядисват се, накъдрят се и т.н. При мъжете сякаш не се вижда толкова, но на жените много им личи. Ако съпоставим това с идеята, че всеки цвят и вид прическа носят определена символика, само от промяната на външния вид на човека, може да се съди какво и как иска да промени в живота си. Може би е редно ако го усетим да му го кажем. Защото често самия човек не си дава сметка какво всъщност му се случва. Аз самият понякога имам нужда от нещо, а не знам от какво – просто някакво чувство на неудовлетвореност. И когато го направя нещата сякаш си идват на мястото и се успокоявам.

Та за какво беше това обяснение.

Ами явно аз в момента съм в процес на някаква промяна.

Забелязал съм че при мене промените почват от компютъра. А след като съм си променил операционната система и любимите програми, значи нещата са много сериозни. Освен това изпитвам желание да експериментирам с облеклото и косата (Не, не бих се подстригал, но се замислям дали да не ходя с пусната коса вместо с вързана). И установявам, че експериментите ми са в голяма степен успешни. Макар и все още краткотрайни.

Та така, ще видим къде ще му излезе края 🙂

Leave a Reply