A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 11.10.2006

Какво хубаво ми се случи днеска ли?

Ами видях се с Надичка и Даниел. Вярно за малко, но все пак не съм ги виждал от един два месеца вече. Те доколкото разбирам днеска си купиха кола. Да им е честито 🙂

Бихме няколко пъти на джаги в работата. Аз не съм особенно добър играч, но играя с удоволствие и естествено за победа. Интересното е, че ако играя с някой който ми се доверява, играя много по-добре отколкото ако усетя, че човека до мен не ми вярва.

Купих си една бяла тениска. Нищо особенно – абсолютно чисто бяла тениска. Никакви надписи. Много съм доволен.

Обадих се на братовчедката и утре сутринта ще минат преди работа да ми домъкнат костюма. Аз не обичам да ходя в костюм, но в редките случаи когато съм го правил винаги съм бил много доволен ит изгледа си… Абе то на хубав човек всичко му отива.

Свърших доста работа в бачкането, което в някакъв смисъл е постижение – имам дни когато нищо не ми се прави и работата се влачи като червей по пълнолуние. Днеска беше един добър ден за MEG-а в този смисъл.

Остават ми за превод още 500 елемента в кирилицата на блога. Надявам се до петък и това да свърша.

Ами за днес май толкова. Утре пак 🙂

Leave a Reply