A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Шпионин

Стигнах до извода, че аз съм шпинонин или поне обществено опасен тип.
Защо така ли?
Ами кака Събина вече втори път ми праща писмо от Германия и не го получавам.
Днес ходих до пощата да питам какво става с писмата ми и нищо не можаха да ми кажат. Това русо мънкащо същество, пощальонката ми, нищо не можа да ми каже съществено. Но пък не ми изглежда и като човек който да ми краде писмата.
Значи остана последния вариант – някой да ме следи и да ми изземва писмата от чужбина, за да не мога да получа съществено важната за шпионската ми мисия информация.
Но се чудя – ако ме следят би трябвало да бавят писмата ми не повече от ден два – иначе ще се усетя (както и направих) и ще си сложа искуствената брада и мустаци, ще взема черния шлифер и пистолета. Ще сложа каскета и тъмните очила и гледайте какво става.

Като първа стъпка ще започна да следя пощальонката и началника/чката на пощата. Ще следя къде ходят, с кой говорят, какви ги вършат. Ще накарам да ми пуснат няколко пробни писма от чужбина и ще видя дали по времето когато трябва да пристигнат, не се наблудава странно поведение в някой от двамата.

Ако това не изясни нещата, ще започна да следя съответните лица от па предишната пощенска станция. Докато стигна до някой този който ми краде писмата. След това ще му приложа поредица от китайски мъчения с огън и вода, и от индиански с ножове и томахавки, докато не си признае кой е и за кого работи. Ще прилагам това на всеки по веригата докато стигна до този който е наредил да ми крадат писмата.

И чисто и просто ще му обясня, че аз съм един кротък човек и на никого не преча и не тормозя и да си ми върнат писмата ако обичат и да не ме закачат повече моля.

2 comments to Шпионин

  • Zdraveite!
    Tuk e kaka Sabina ot Köln. Interesno e, che kogato Tosheto mi izprati po poshtata edna ot negovite tvorbi, az q poluchih syvsem navreme. Predpolagam shpionskite slujbi sa razuznali, che po nego vreme se trudeh v Deutsche Post, otdela za pisma;-) I ne sa posmeli da prepovqt spediciqta s pisma za chujbina. Togava shteshe da stane oshte po-podozritelno! No koi znae, moje edin den Deutsche Post da kupi Bylgarski Poshti i da se prekratqt neskoposnite izqvi na bylgarskite poshtenski slujiteli tip “shpionska mreja”!:-)

  • Тодор Чолаков

    Аз я пратих от пощата на Руски Паметник, а не от тази до нас. Явно не са се усетили, че мога да предприема подобна обходна маневра.

Leave a Reply