A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Имидж

Имиджа е продължението така да се каже на семинара за цветовете.
Той се основава на идеите на Юнг за архетиповете, но леко променени.
Основната концепция е, че хората се делят на няколко вида според съотношението между мъжката (ян) и женската (ин) енергия.
Започвайки от тези с най-много ян типажите са следните :
Diva (Драматичен, Воин)
Noble (Класически, Властелин)
Adventurous (приключенски, пират)
Playful (игрив, дете)
Angelic (ангелски, принцеса)
Glamurus (чаровен, романтичен)

Flamboyant (романтичен, драматичен приключенец) – това е комбинация от Diva, Adventurous и Glamurous. Носи характеристиките и та трите, но има адски много енергия и поради това се смята за отделен тип.

Та ето ме и мен в различни стилове облечен :


Ето как изглеждам като нобъл – със строг костюм като банков чиновник. В интерес на истината хич не съм зле, даже доста време си мислиха, че има нещо нобълско в мен. Тук се вижда и Сребра като Playful ако не се лъжа.


Ето как изглеждам по приключенски. Всичко раздърпано и провиснало. Тип баирбудала.


Това би трябвало да е Playful но не съм сто процента сигурен.


За това също не съм сигурен но е по скоро Glamurous или поне опит. Нещо мъжки дрешки точно за този стил така и не се намериха и трябваше да се импровизира.


Това отново ми изглежда леко Adventurous, но може би тука вече ме смесват с Glamurous-а и не съм сигурен също кое съм. Значи за последните три снимки ще питам отново Лили и ще напиша със сигурност кое какво е.


Така би трябвало да изглеждам като Flamboyant. Не е като да не ми отива де 🙂


Значи това е финалният ми имидж. Glamourous-Adventurous. Според Светла трябвало да се нося като Гого Лозанов. Само дето аз този не го познавам. Както и да е – ще се запознаем ако се наложи. Както и да е.

Значи за моя стил е характерно, че трябва да се носят естествени и лъскави материи, перли и още някакви неща които не запомних точно но ще питам.

Хубавото е, че това е същия стил в който се носи и Лили, така че просто ще се хванем някой ден и ще се разходим из магазините заедно да си направя гардероб.

2 comments to Имидж

Leave a Reply