A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Обаждания

Напоследък ми се случва нещо много странно – звънят ми от някакъв странен номер, който е скрит и ми дава .
Всичко щеше да е ок, ако не се случваше така, че този номер (само предполагам, че е един и същ) не ми звънеше през 3ч през нощта например или рано сутрин или късно вечер. И ми е много странно какво се случва. Другото е, че само ми клипва и затваря – не мога и да вдигна телефона да отговоря и да видя кой е. На някой да му се е случвало такова нещо? И това става почти всеки ден последната седмица.

3 comments to Обаждания

  • Не ми се е случвало но съм виждала да го правят. Хазяина ми като си пийне с компания и решават да правят номера на някого. И почват да си клипват един на друг. Харесват си някой номер понякога набират и произволен номер и почват да си правят номера…
    Детински им работи.
    Много им се чудя.

  • Ани

    Ако не можеш или не искаш да си изключваш звука на телефона през нощта, а клипванията те тормозят, защо не се оплачеш на мобилния си оператор?
    Не съм сигурна дали могат да видят от кой номер ти звънят и дали ще направят нещо, но поне опитай.

    Иначе по принцип аз на клипвания от непознати номера не си правя труда да отговарям. Ако някой иска да се свърже с мен, ще прежали някакви стотинки поне за един SMS, така си мисля…

  • Тодор Чолаков

    Мен не ме тормозят – аз спя като пън, но ми е странно сутрин като установя че някой ми е звънял и дори не знам кой.

Leave a Reply