A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 03.06.2007г.

Така. Ми днеска ми се случиха много неща.
Велине се обади в последния момент да ми каже, че няма да се виждаме и съответно аз се обадих на сестра ми че съм на разположение и ако иска може да ме води на църква. На което тя много се зарадва.
Ходихме до НДК където се провеждаше събитието (на някаква евангелска църква). Беше дошъл някакъв проповедник от Англия. Разказваше относително интересни неща, но често се повтаряше. А и по едно време се развълнува някакъв много, което мен не ме привлече особенно. Както и да е. Интересно беше през повечето време.
След това се обадих на Генчо и Валя и се разбрахме да им ходя на гости следобед.
През останалата част от обедното време със Събина се разхождахме и разглеждахме книгите на панаира на книгата. Впечатленията ми от това събитие са доста бегли, но все пак смятам, че беше малко постно. Излизат предимно психологическа и езотерична литература. Преиздават се някои стари класически романи. Българските автори практически липсват освен във историчската литература – имаше няколко книги на Божидар Димитров например. Преиздали са някои книги на Стивън Кинг. Но като цяло събитието според мене беше бедно.
След това хванах тролея от подлеза на НДК и отидох при Валя и Генчо. През повечето време Генчо си бъзикаше нещо по някакъв компютър, но с Валя и с един от Другите гости Тачо се разбрахме добре. Играхме шах и даже бих. Вечерта поръчахме доставка на някаква пикник кофа от KFC и беше доста вкусно. Говорихме си с Валя и Генчо. Опитвам се да ги зарибя да дойдат да работят за нас, но още се опъват.
Прибрах се с тролей и пеша до вкъщи и доста експедитивно си легнах.
Много доволен 🙂

Leave a Reply