A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Караоке

Вчера ходих на караоке. Аз принципно много обичам да пея, а пък и като имам публика която не може да избяга си умирам от кеф. Всъщност не пея никак зле. С My Way на Frank Sinatra се справям доста добре, както и с Shape of my heart на Sting. А когато Пепи (ДеДжеят на кариокето) обявява, че ще пея Wind of change, казва:

“Сега Тошко ще изпълни хитовата си песен Wind of Change”

А ето и малко снимки от вчера:

Моя милост:

моя милост както казах

Дануша:

Дануша

Зорница:

Зорница

Виктор и Зорница:

Виктор и Зорница

Като цяло много добре си изкарахме – стояхме чак до 12:30 часа и след това се прибирахме пеша.

Между другото много приятно съм изненадан от двете девойки и особенно от Дануша. Става дума за това, че обикновенно когато поканя приятели на кариоке идват с голям зор първия път, казват че им е харесало и повече не стъпват. Докато в случая Дануша не само че идва всеки понеделник, ами доведе и Зорница миналия път, а този път и Виктор. По-забавно е с компания отколкото сам човек. И даже тази седмица пяха. А пък какв зор беше докато се престрашат да станат… а след това пяха повече от мене (а аз пея по 5-6 песни всеки път). Ще видим как ще е другия път. И на всичко отгоре пеят доста добре.

Аз пък за първи път от доста време позволих на някой който не ми е приятел да се включи към моя песен. По принцип не го правя и пея сам, защото иначе се бъркам, но този път се получи доста добре. В това отношение благодарности на Мартина за изживяването.

Ами толкова за кариокето вчера. Другата седмица пак 🙂

5 comments to Караоке

Leave a Reply