A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 19.10.2006

Най-хубавото, соето ми се случи днеска е, че с Боряна ходихме на Стройко за малко. Беше много забавно и видяхме разни много интересни неща.

Например реклама под формата на шапка (сега като се замисля фирмата сигурно беше СитиКом, но не съм сигурен – никъде не видях името, а и не попитах) :

Забележете надписите около щапката. Мисля че същата тази фирма едно време организираше теливизионната игра Големи Яйца. Но не съм сто процента сигурен дали е това. Продават замазки.

А това пък са няколко забавни стола. Да, да столове са това не се притеснявайте. Ако някой си мисли, че е попаднал на живия плет на баба си много греши. Не бих си взел такъв, но са идейни и красиви :

(този път снимките са с оригиналните си размери, тоест ако си ги свалите можете да ги видите в по големи детайли)

Какви неща не измислят хората, ей.

Другото приятно нещо е че Райна и Паша се разписаха тука, което означава че не са ме забравили и има какво да ми кажат. А това е много хубаво.

Та това е за днес от мене 🙂

Leave a Reply