A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Усмивките на вселената 26.10.2006г.

Денят започна с последната порция кускус (наистина, няма вече, свърши)

След това отидох на работа с намерението да свърша много работа, но свърших средно работа, което все пак е добре.

На обяд се видяхме с Лили и я водих на салатките, даже и хареса.

Вечерта ходих на кариоке за малко, но неща се бях скапал – беше ми някакво тъжно и умряло, а на всичко отгоре беше голяма тарпана и бързо, бързо си тръгнах.

На връщане минах през фантастикото и се взих един маргарин. Този път реших да експериментирам и си взех маргарин на който пишеше 80% масленост. Ами да ви кажа има огромна разлика. За разлика от другите маргарини които съм купувал, както и от повечето масла, веднага след като си намазах първата филийка, тя падна на масата с маргарина надолу. При други продукти за мазане това се случва чак на третия или четвъртия път, а при някои изобщо не се случва. Значи този маргарин е качествен.

Ами хапнах малко и сега се каня да си лягам 🙂

2 comments to Усмивките на вселената 26.10.2006г.

  • Деница Евтимова

    Хахахаха :))
    помниш ли изобретението с намазаните филйки в библиотеката на Смърт?

  • Тодор Чолаков

    Имаше една много яка картинка на коткогенератор в e-bane.net ако не се лъжа. котка със закрепена на гърба и филия а от двете страни – магнити и вързана, така че да не пада. Отстрани намотки които водяк към мрежата. В резултат котката и филиите непрекъснато се въртят и произвеждат ток.

Leave a Reply